Μαθήματα Στην παρακάτω σελίδα μπορείτε να δείτε τη λίστα μαθημάτων που διδάσκονται στο Δ.Π.Μ.Σ. "Διοίκηση Επιχειρήσεων & Πληροφοριακά Συστήματα". Μαθήματα ανά εξάμηνο σπουδών

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών που οργανώνει το γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ

Την Πέμπτη 12-5-2022, από τις 10 πμ έως τις 4 μμ, θα συμμετέχουμε στη διαδικτυακή εκδήλωση «Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Α.Π.Θ.», που διοργανώνεται από το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές, αποφοίτους, πανεπιστημιακούς και γενικότερα την ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και φορείς, για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρονται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση υλοποιείται με την μορφή διαδικτυακής έκθεσης στην οποία το κάθε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών φιλοξενείται σε “Ψηφιακό Περίπτερο” όπου θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι (μέλη Δ.Ε.Π.) απ’ το Τμήμα προκειμένου να πληροφορούν τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της Έκθεσης. Για τη συμμετοχή στην Έκθεση απαιτείται Εγγραφή! Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα γίνεται με προγραμματισμένα ραντεβού διάρκειας 15 λεπτών.

Εγγραφή και Προγραμματισμός ραντεβού: https://tinyurl.com/mr39mwmw